image00001 9

MARKO KARTELO – NOVI JE TRENER HNK ŠIBENIK!

Marko Kartelo novi je trener HNK Šibenika! Legenda kluba i dijete Šibenika, Kartelo je do sada bio voditelj omladinskog pogona Narančastih, a sada preuzima vođenje prve momčadi. Njegovo trenersko iskustvo uključuje vođenje NK Vodice, NK Croatia Zmijavci, a već je bio i trener seniorske momčadi Šibenika. Kao dugogodišnji član kluba, Kartelo je kroz cijeli život čvrsto vezan za Šubićevac, a vjerujemo kako će njegova ljubav prema klubu i predanost prema radu donijeti novu dimenziju Šibeniku.

 

Uz Kartela, u stručnom stožeru nalaze se i dva pomoćna trenera – Marijo Jović i Marin Oršulić.

 

Jović je 38-godišnji trener koji je svoj  nogometni put gradio u Norveškoj, gdje je vodio klubove Moss FK, Follo FK i Drobak-Frogn IL, gdje je bio i sportski direktor. Posljednji angažman imao je kao pomoćni trener u FK Fredrikstadu.

 

Marin Oršulić, 37-godišnji trener, donosi bogato iskustvo, uključujući prošlogodišnji uspjeh kada je kao glavni trener NK Zadar osvojio 3. NL Jug. Također je vodio klubove poput NK Jadran Luka Ploče, NK Neretvanac , NK Solin i NK Croatia Zmijavci, gdje je već surađivao s Kartelom u vođenju prve ekipe.

Marko, Marijo i Marine, želimo vam puno sreće u vašem radu i daljnjem razvoju HNK Šibenik!

Vjerujemo da će ovaj spoj ambicioznih i perspektivnih trenera donijeti HNK Šibeniku brojne uspjehe!

 

Dobro nam došli!

OSTALE OBJAVE

1. NL

Standings provided by Sofascore