UEC web 1

HNK Šibenik novi član Union of European Clubs!

Poštovani,

S ponosom Vas obavještavamo kako je Hrvatski nogometni klub Šibenik pristupio Union of European Clubs.
Union of European Clubs (u nastavku teksta UEC) je organizacija osnovana s ciljem promicanja pravednog, održivog i uravnoteženog nogometnog ekosustava u kojem klubovi svih veličina mogu napredovati u otvorenim modelima natjecanja.
UEC nudi klubovima priliku da zaštite europski model sporta koji se odnosi na njegovu društvenu i zajedničku vrijednost, a istovremeno pridonosi njegovom komercijalnom uspjehu.
Dajući glas profesionalnim klubovima svih veličina, UEC se zalaže omogućiti svim klubovima da brane svoje interese i zagovaraju regulativno okruženje u kojem mogu napredovati i financijski i na terenu.
UEC se također zalaže za snažnije uvažavanje navijača i njihovih očekivanja za budućnost igre, rješavanje sportskih problema i mobilnost kako bi se omogućilo klubovima napredovanje na svim razinama sportske hijerarhije.
UEC se zalaže za poboljšana rješenja solidarnosti i transparentan sustav nagrada i sankcija u vezi s novim UEFA-inim pravilima o financijskoj održivosti.
Ključna područja fokusa UEC-a su: dobro upravljanje, natjecateljska ravnoteža, integritet i financijska održivost.
Nadamo se kako će pridruživanje ovoj organizaciji donijeti dodatnu dimenziju našem klubu, odnosno iskorak u daljnjem djelovanju.

Sa štovanjem,

HNK Šibenik

OSTALE OBJAVE

1. NL

Standings provided by Sofascore