Select Page

1/8F SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa, najavio je glavni trener Mario Cvitanović:

Kup je kao i uvijek, neizvjesno i zanimljivo natjecanje. Ova utakmica je definitivno bitna jednoj i drugoj ekipi. Imamo manje odmora (Gorica je igrala u petak) zbog utakmice s Dinamom u nedjelju, ali to ne znači da nećemo biti spremni. Nezgodna je utakmica zbog mogućnosti produžetaka, ali želimo pobijediti i riješiti sve u 90 minuta. 

Kratko se i osvrnuo na utakmicu 16. kola SuperSport HNL-a protiv Dinama.

Utakmica s Dinamom pokazala je određene stvari koje su dobre, jer ako dođeš na Maksimir i stvoriš 4-5 izglednih situacija, onda je to nešto dobro. Mladi igrači su dali sve, trkom, energijom i to je dobro. Iskustvo će doći. Nogomet je vrlo jednostavan, treba ostaviti dušu na terenu.

O načinu i stilu igre za Goricu:

Mišljenja sam da naš modus ili stil igre, pristup i stav, treba biti kao protiv Varaždina. Ono što treba biti prepoznatljivo je srce ekipe, odnosno vezna linija. U sredini nam treba čvrstina, agresija, brži protok lopte, racionalnost u nekim idejama i rješenjima. 

 

Utakmica je na rasporedu u srijedu od 18h na Šubićevcu. Cijena ulaznica je 30 kuna, a možete ih kupiti online putem (Adriaticket), ili na prodajnim mjestima te na ticket pointu na zapadnoj tribini (na dan utakmice od 12h)