Select Page

Ovim putem Vas obavještavamo kako je došlo do promjena u stručnom stožeru prve momčadi, kao i promjeni trenera juniorske ekipe HNK Šibenik.

Klub napušta trener vratara prve momčadi gospodin Ivica Matas, kao i trener juniora gospodin Klaudio Vuković zbog poziva aktualnog trenera dubaijskog kluba Al-Nasr, Gorana Tomića, da se priključe njegovom stožeru.

Podsjetimo kako je Matas, u nekoliko navrata tokom svoje vratarske karijere, branio boje Šibenika. Nakon odlaska u igračku mirovinu, pridružuje se HNK Šibenik kao trener vratara u omladinskoj školi te iza toga i kao pomoćni trener prve momčadi i trener vratara prve ekipe. Poslije kratkog odlaska u Kinu, vraća se u Šibenik gdje ostaje sve do odlaska u Al-Nasr.

Vuković je u svojoj igračkoj karijeri odigrao više od 190 susreta za HNK Šibenik te se kasnije priključio radu kluba tijekom kojeg je vodio U-16 ekipu, bio pomoćni trener seniorske ekipe i naposljetku glavni trener juniora.

Na odlaske trenera osvrnuo se i sportski direktor kluba gospodin Dario Dabac: „Treneru vratara Matasu i dosadašnjem treneru juniora Vukoviću želimo puno uspjeha u daljnoj karijeri, te im se zahvaljujemo na njihovom obolu u izgradnji našeg kluba.“

Prvoj momčadi se pridružio trener vratara iz omladinskog pogona gospodin Marko Mihaljević koji će biti na dispoziciji seniorskoj ekipi za predstojeće dvije utakmice prije zimske stanke.

Klupu juniora preuzet će gospodin Mile Petković.

„Vrata Šubićevca uvijek će Vam biti otvorena, te Vam u svoje osobno ime, kao i cijele uprave, stručnog stožera i igrača zahvaljujem na Vašem doprinosu i požrtvovnom radu za HNK Šibenik i želim Vam puno sreće u nastavku karijere.“ zaključila je predsjednica uprave gđa.Marina Jurić.