Select Page

Trenutno četvrto plasirani NK Slaven Belupo, nakon dva poraza (Dinamo 4:1, 0:4 Osijek) dolazi u goste Narančastima.

Unatoč tome, to je momčad koja, kako i sam trener Cvitanović kaže, je kvalitetna i sigurno neće dozvoliti laganu igru domaćinu.

Utakmica je na rasporedu u petak od 18h.

– Spremni smo za utakmicu s Belupom. Očekuje nas jedna utakmica koja će sigurno biti zanimljiva s obzirom na situaciju na tablici, a i dosadašnje rezultate. Kao i zbog načina na koji igra Belupo i na koji mi želimo igrati. Ciljano smo radili stvari koje nismo dobro radili na utakmici s Lokomotivom te nadograđujemo svoju igru, što je proces. Želimo se prezentirati u što boljem svjetlu sa što boljom energijom i što kvalitetnije. Da budemo precizni i mirni, ali gladni i žedni dobre igre koja bi na kraju rezultirala pobjedom. Od igrača samo želim da daju svoj maksimum i da se fokusiraju na ono što smo radili. Svi su dobro rade i svi su na dispoziciji osim M. Čanadija koji ima virozu. – trener Cvitanović.

Igramo protiv ekipe koja je pokazala da zna pobjeđivati i u trenutcima kada su bili inferiorniji na terenu, tako da tu treba biti oprezan. Idemo po 3 boda, vrijeme je da ih uzmemo. – izjavio je Duje Čop.