Select Page
NAJAVA UTAKMICE

Dan prije utakmice pred novinare su izašli glavni trener Mario Cvitanović i igrač prve momčadi Martin Pajić.

Sutra nas čeka utakmica s Lokomotivom. Jedna dosta zahtjevna i teška utakmica za nas. Radi se o ekipi koja traži izlaz iz neke svoje crne rupe. Ekipa koja je motorična, puna igrača koji znaju igrati nogomet, opasna u tranziciji i dolazi s puno igrača u završnicu. Analizirali smo dobro utakmicu, što se to dešavalo protiv Gorice, te smo radili na tim segmentima čitav tjedan. Naravno, vremena uvijek nedostaje. Igrači su jako dobro radili i očekujem da smo spremni za sutrašnju utakmicu. – istaknuo je trener Cvitanović.

Pri tom je istaknuo i izostanke pojedinih igrača zbog kartona.

Nedostaju nam Mina i Arai, igrači koji imaju veliki broj minuta. Međutim, mislim da će igrači koji će ući dobro odgovoriti na ovaj zahtjev. Ono što komuniciram s igračima, a želim i prema van, to je da svaki igrač ima priliku da se nametne i da čeka svoju priliku. Da li je to kroz trening ili na utakmici, teren je tu. Pokaži da si taj. Ono što želim je zdrava konkurencija u ekipi i po pozicijama. 

PAJIĆ: ŽELIMO TU POBJEDU

Želimo igrat, želimo napokon tu pobjedu. Oni su u krizi rezultata i sigurno da nas vide kao šansu da kod kuće uzmu te bodove. Očekujem od ekipe da budemo maksimalno skoncentrirani, agresivni i ako to sve odradimo na nivou na kojem se i očekuje da upišemo 3 boda.