Select Page

Izrazito nam je zadovoljstvo obavijestiti Vas kako je HNK Šibenik potpisao profesionalni ugovor s izuzetno talentiranim stoperom Viktorom Damjanićem do 2025. godine.

Podsjetimo kako je Viktor u HNK Šibenik došao sa samo 12 godina, te je od tada prošao kategorije od starijih pionira, kadeta te juniora. Istaknuo se svojom igrom, talentom i zalaganjem čime je i zaslužio profesionalni ugovor s našim klubom.

Izuzetno smo sretni da možemo objaviti kako smo potpisali 3-godišnji profesionalni ugovor s Viktorom Damjanićem, aktualnim U-17 reprezentativcem koji je svoj nogometni put gradio kroz našu školu nogometa. Radi se o izuzetno talentiranom igraču vrhunskih nogometnih predispozicija pred kojim je sigurno lijepa budućnost i veliki rezultati. Viktoru želimo puno uspjeha te puno dobrih igara u dresu Narančastih! – istaknuo je sportski direktor kluba gospodin Dario Dabac

Povodom potpisa ugovora Damjanić je rekao: Sretan sam i ponosan što sam dobio ovu priliku. Veliko je zadovoljstvo potpisati profesionalni ugovor za klub u kojem sam proveo 5 godina kroz omladinski pogon. Zahvaljujem se upravi i sportskom direktoru na prilici te ću se svaki dan truditi da opravdam njihovo povjerenje.”

Ovim putem Klub se zahvaljuje Viktoru na dosadašnjem radu i zalaganju, te smo uvjereni da je ovo tek početak još jedne uspješne nogometne priče sa Šubićevca. Sigurni smo da je pred Viktorom blistava sportska budućnost.

HNK Šibenik s.d.d.