Podjela bodova na Rujevici uz fantastičnog Rogića – HNK Šibenik

Podjela bodova na Rujevici uz fantastičnog Rogića

18/09/2022

U 10. kolu SuperSport HNL ekipa Šibenika je još jednom remizirala. Ovaj put Narančasti nose jedan bod kući sa Rujevice. Igrač utakmice ovaj put definitivno je bio Lovre Rogić koji je branio i neobranjivo.

Po završetku susreta trener Čanadi prenio je svoj osvrt na utakmicu: “Mislim da na kraju sa ovim rezultatom moramo biti zadovoljni, prvo poluvrijeme smo jako dobro ušli u igru pogotovo prvih 20 minuta a onda smo, ne znam iz kojeg razloga, izgubili tu kontrolu. Na poluvremenu smo malo stvari korigirali pa su ušli Dolček i Čop, tu smo imali par dobrih situacija i kontri, mogli smo nešto odigrati do kraja. Zadnje šanse su zaista bile velike kod nas ali to u nastavku lige moramo finalizirati. Šteta za ekipu da nismo uzeli 3 boda.”

Igrač utakmice Lovre Rogić podijelio je sa nama kako je to izgledalo iz njegove perspektive: “Jako teška utakmica, znali smo što nas čeka u Rijeci, oni su danas išli na sve ili ništa. Mi na početku nismo dobro izgledali ali kasnije smo uspostavili igru, pogotovo drugo poluvrijeme, mogli smo ovo čak i pobijediti. Što se tiče bodova u dosadašnjim utakmicama, jako smo zadovoljni jer ipak nam je otišlo dosta igrača, a 15 novih je došlo. Tako da smo većinom gradili igru na obrani, sada se okrećemo prema naprijed pa ćemo kako će to rezultirati.”

HNK Šibenik 2019.