Veliki bod za Šibenik u dalmatinskom derbiju! – HNK Šibenik

Veliki bod za Šibenik u dalmatinskom derbiju!

09/09/2022

U sklopu 9. kola SuperSport Hrvatske nogometne lige Šibenik je u posljednjim trenucima stigao do velikog boda protiv Hajduka. Strijelac za izjednačenje u nadoknadi bio je Ivan Dolček.

Koliko je nogomet neizvjestan do samoga kraja pokazala je večerašnja utakmica, gdje su nogometaši Šibenika hrabro uzeli bod u zadnjoj minuti nadoknade pred svojim navijačima.

Trener Čanadi nije skrivao emocije nakon utakmice, a izjavio je: “Rekao bih da je ovaj remi do sada, najljepši remi za nas u sezoni. Pogotovo u derbiju protiv Hajduka, znamo koliko je ova utakmica teška sama po sebi. Ušli smo jako organizirani u utakmicu posebice prvo poluvrijeme, jedino što moram kritizirati je što nismo bili hrabri i što smo se bojali. Imali smo jednu ili dvije dobre situacije koje smo mogli iskoristiti. Na poluvremenu smo malo okrenuli sistem i nažalost odmah s početkom drugog poluvremena primimo gol. Naši igrači koji su ušli sa klupe bili su važna karika za osvajanje večerašnjeg boda, tu se vidi koliko je važna klupa koja je pokazala da želi i može igrati, što se danas i desilo. Učinili smo sve da osvojimo taj bod, u čemu smo na kraju i uspjeli.”

HNK Šibenik 2019.