D. Čanadi: Nismo zadovoljni rezultatom, mislim da je ekipa nešto drugo zaslužila – HNK Šibenik

D. Čanadi: Nismo zadovoljni rezultatom, mislim da je ekipa nešto drugo zaslužila

28/08/2022

U utakmici 7. kola SuperSport HNL-a, Narančasti su ugostili ekipu Dinama. Unatoč borbi, nogometaši Šibenika nisu uspjeli uzeti bodove pred mnogobrojnom domaćom publikom te je utakmica završila rezultatom 2:1 u korist Modrih.

Trener Čanadi osvrnuo se na tijek utakmice i dao svoj komentar: “Nismo zadovoljni rezultatom, mislim da je ekipa danas nešto drugo zaslužila. Prvo poluvrijeme smo Dinamu suzili prostor, tamo gdje su oni željeli ići. U tom dijelu smo imali i dobrih napada, ali trebali smo to bolje tehničke rješavati. Rekao sam i ekipi danas, jako sam danas zadovoljan kako smo radili, respekt prema njima kako su odigrali i investirali u igru do kraja. Probali smo napraviti pozitivan rezultatom ali su nam falili danas neki igrači poput Čopa, Ćurića, Mislava Matića koji su ekipi jako važni.”

Ante Čačić, trener Dinama: “Teška utakmica za nas iz razloga što smo imali prije samo četiri dana vrlo važnu utakmicu koja nam je donijela plasman u Ligu prvaka, koja nas je emotivno i fizički dosta ispraznila, ali jako sam ponosan kako su dečki ušli u utakmicu, kontrolirali tempo utakmice, te koliko su željeli pobjedu. Kroz igru smo tražili rezultat, na kraju smo do njega i došli i zbog toga smo sretni i zadovoljni. Čestitam naravno i Šibeniku koji su se trudili svih 90 minuta i tražili svoju šansu.”

Narančaste idući dvoboj očekuje u subotu u Osijeku gdje će tražiti svoje nove bodove na Stadionu Gradski vrt.

HNK Šibenik 2019.