Select Page

HNK ŠIBENIK i GAZ NUTRITION potpisali su sponzorski ugovor. GAZ NUTRITION d.o.o. je vodeći distributer dijetetskih dodataka, prehrane sportaša , rekreativaca i sportske opreme, a svoju bogatu tradiciju gradi još od 1998. godine.

Naš cilj nije samo pružanje kvalitetnih proizvoda na tržištu, već i pružanje pravog, zdravog i učinkovitog korištenja naših proizvoda našim kupcima. Edukacijom i individualnim pristupom nudimo rješenja za vaše osobne ciljeve. Našu predanost potvrđuje izvrsna suradnja s mnogim hrvatskim olimpijcima, vrhunskim sportašima, vodećim sportskim, savezima , klubovima i reprezentacijama. Pratimo, volimo i uživamo u sportu i rekreaciji, pa pomažemo mnogim klubovima i sportašima kroz razna sponzorstva i donacije za ulaganje u mlade sportske nade. – kazao je generalni direktor tvrtke GAZ Nutrition Željko Gabron.

Tvrtka Gaz Nutrition d.o.o. ima bogatu tradiciju s preko 20 godinA poslovanja na tržištu Republike Hrvatske i okolnih zemalja, a u njihovim trgovinama i web shopu možete pronaći proizvode svjetski poznatih brendova poput: Weider Sport & Specialty Nutrition, Weider Victory Endurance, Weider Victory, Power Bar, Dymatize, Z-Konzept Nutrition, BioTechUSA, Energy OatSnack i mnogih drugih.
Svi proizvodi navedenih brendova koje distribuiraju su doping free i proizvedeni u skladu s propisima Svjetske antidopinške agencije što je i preduvjet za vrhunski sport i zdravlje sportaša.

Službena stranica našeg partnera: www.gaz-nutrition.com/

Voditelj marketinga Franko Garma bio je zadovoljan nakon potpisa ugovora s novim sponzorom kluba.

– Drago mi je da su ljudi, a prvenstveno gosp. Gabron prepoznali Šibenik kao ozbiljan klub i veliki potencijal za suradnju. S obzirom na reference koje GAZ Nutrition ima, siguran sam da je ovo tek početak partnerstva i da ćemo u budućnosti istu tu suradnju dodatno obogatiti i poboljšati. Prijateljima iz GAZ NUTRITIONA želim srdačnu dobrodošlicu u klub!