Select Page

Na Šubićevac su stigla dva nova imena! Funkciju glavnog trenera od ponedjeljka će obnašati gosp. Damir Čanadi, a na mjesto novog sportskog direktora stigao je gosp. Dario Dabac koji će svoje dužnosti početi obavljati od 1.srpnja 2022. godine. Pripreme prve momčadi za sezonu 2022/23 kreću od ponedjeljka, 13. lipnja na stadionu Šubićevac, dok se drugi dio priprema nastavlja u Sloveniji.

Kada je riječ o novom treneru, Damir Čanadi je Hrvat koji je rođen u Austriji. Tamo i započinje svoj nogometni put, točnije u Beču. Kao igrač bio je veznjak, a svoj put u trenerskim vodama započeo je 2001 godine. Kroz trenersku karijeru napreduje i u profesionalni nogomet ulazi 2008 godine gdje obnaša funkciju pomoćnika Rashida Rahimova u moskovskoj Lokomotivi.

Vodio je ekipe u Austriji, Njemačkoj, Rusiji, Grčkoj. Od svih njegovih sportskih uspjeha istaknut ćemo i njegovo vodstvo grčkog prvoligaša Atromitosa sa kojim je izborio plasman u Europu, te također i njegovo vodstvo njemačkog Nurnberga u 2. Bundesligi.
Damiru će se uz trenutačni stožer pridružiti i Mario Rac koji će biti na funkciji pomoćnog trenera.

Gospodinu Čanadi i njegovom stručnom stožeru želimo puno uspjeha i sreće u radu!

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Dario Dabac novi je sportski direktor Šibenika. Rođen je 23. svibnja 1978. godine u Senju,  te ima dugogodišnje iskustvo rada u nogometu.

Posljednje dvije godine proveo je na mjestu sportskog direktora NK Istra 1961 s kojom je raskinuo ugovor i prihvatio poziv Šibenika. Funkciju sportskog direktora i službeno će preuzeti će od 1. srpnja.

Gospodinu Dabcu želimo dobrodošlicu i puno uspjeha u radu!