KONFERENCIJA ZA MEDIJE UOČI UTAKMICE ŠIBENIK – RIJEKA – HNK Šibenik

KONFERENCIJA ZA MEDIJE UOČI UTAKMICE ŠIBENIK – RIJEKA

29/04/2022

Narančasti sutra u okviru 33. kola 1.HNL igraju protiv HNK Rijeka na Šubićevcu. Utakmica počinje u 19:05 sati, a osvojenim bodom i matematički Šibenik osigurao ostanak u Prvoj ligi.

Josip Kvesić:

“Rijeka kada je kompletna vjerojatno je jedna od najboljih ekipa u ligi, što su i pokazali u utakmici protiv Osijeka. Ove sezone sa njima nemamo baš najbolji omjer, sa tri utakmice – tri poraza. U tim nekim utakmicama smo dosta dobro igrali, mogu reći da čak i nismo zaslužili te neke poraze, tako da sutra vjerujem da ćemo uz jedan hrabri pristup napokon ostvariti dobar rezultat.

Ova polusezona nije bila onakva kakvu smo mi priželjkivali, dosta je tu bilo poraza i loših utakmica, pa barem da sada popravimo taj dojam u ovim preostalim utakmicama i da se pokušamo još pomaknuti na tablici ka gore.

Dean Računica:

“Poremetio nas je poraz protiv Dragovoljca jer smo očekivali bodove, međutim na kraju smo ostali bez njih i sutra moramo isprati taj gorak okus.

Goran je meni jedan od dražih trenera u Hrvatskoj ligi i on sa Rijekom igra odličan nogomet cijelu sezonu. Sigurno da je jedan od najperspektivnijih trenera u Hrvatskoj.

Kroz danasnji trening ćemo odlučiti što ćemo i kako ćemo početi.

Rijeka ima niz dobrih i kvalitetnih pojedinaca, igraju najljepši nogomet i morat ćemo se dobro potruditi da bi izvukli pozitivan rezultat.”

#hnkšibenik #tijedinitinajbolji

HNK Šibenik 2019.