PORAZ OD HR. DRAGOVOLJCA NA KRANJČEVIĆEVOJ – HNK Šibenik

PORAZ OD HR. DRAGOVOLJCA NA KRANJČEVIĆEVOJ

23/04/2022

Narančasti su u sklopu 32. kola na Kranjčevićevoj gostovali kod Hrvatskog Dragovoljca gdje je poražen rezultatom 3:1. Trener Dean Računica započeo je utakmicu sa istom postavom kao i prethodnu utakmicu. Što se tiče formacije, igrali smo u sastavu 4-2-3-1.

Na obje strane od samog početka, dinamično i rastrčano, ozbiljni udarci, međutim nisu se izrealizirali.
U 37. minuti sudac T.Pejin odlazi pregledati VAR snimak, a potom nakon pregledavanja snimke pokazuje na bijelu točku. V. Majstorović u 39. minuti postiže gol za 1-0 za vodstvo Hr. Dragovoljca.

Već u 43. minuti slijedi polukontra Dragovoljca gdje Karrica uklizava ispred Mine i s pet metara postiže gol za 2-0.
U 53. minuta Rogić brani jedanaesterac Karrice međutim, jedanaesterac se ponavlja jer Rogić izlazi prerano sa linije. Iz drugog pokušaja Majstorović pogađa za 3-0 u 56 minuti. U istoj minuti trener Računica dobiva žuti karton.
Mnogo žutih kartona u ovom dvoboju, sa druge strane jedan i za Jurišiča koji povlači Grezdu za dres. Tada Marin u 61. min realizira jedanaesterac za prvi gol narančastih, a semafor pokazuje 3-1.
Još jedna prilika za narančaste gdje Marin izvodi slobodan udarac, ubacuje u sredinu, Bilić pokušava glavom na gol ali bezuspješno.
Nije se dugo čekalo na još jednu veliku priliku gdje Marin u polukontri zaobilazi vratara Šubarića, ali ne uspijeva pogoditi mrežu. Naknadno je ipak dosuđeno zaleđe Marina. Minutu nakon Karrica ima priliku sa šest metara ali lopta odlazi pored gola.
Susret završava rezultatom 3-1. Narančasti se ipak vraćaju bez bodova kući.

HRV. DRAGOVOLJAC: Šubarić, Jurišić, Galesic, Markovića, Majstorovic, Hodža, Brtan, Karrica(Cvetkovic od 89.min.), Frigan(Veljača od 89min.) , Bristric(Kukoc od 64.min), Peric(Braut od 81.min) Trener: Dragan Tadić. 

ŠIBENIK
Rogić, Mina(od 46. Kvesić), Perić, Bilić, Šimunović, Ćurić (od 46. Julardžija), Mesa, Marin, Vidović , Grezda(od 83. Attys), Delić . Trener: Dean Računica. 
Suci: Tihomir Pejin, Jerko Crnčić, Željko Bučar, Ivana Martinčić. 
VAR: Ivan Bebek
AVAR: Ivan Mihalj 
Delegat: Stipe Doljanin 
Kontrolor: Mauro Tomišić
Broj gledatelja: 174
HNK Šibenik 2019.