KONFERENCIJA ZA MEDIJE UOČI UTAKMICE HR. DRAGOVOLJAC – ŠIBENIK – HNK Šibenik

KONFERENCIJA ZA MEDIJE UOČI UTAKMICE HR. DRAGOVOLJAC – ŠIBENIK

21/04/2022

Šibenik sutra u okviru 32. kola 1.HNL gostuje kod Dragovoljca na Kranjčevićevoj od 18 sati. Utakmica je to na kojoj bi Narančasti svojom pobjedom matematički osigurali ostanak u ligi.

U prvom susretu sa ovom momčadi kod kuće smo slavili 6:2, potom smo u Kranjčevićevoj igrali neriješeno (1:1), a zadnji susret s Dragovoljcem kod kuće ostavio je gorak okus u ustima, porazom od 5:0.
Hoće li naši momci ponoviti prvu utakmicu sezone s Dragovoljcem te tako donijeti kući 3 boda, preostaje nam da vidimo. Utakmicu možete pratiti na kanalu Arena Sport 1.

Evo kakav osvrt su nam dali igrač Ivica Vidović i pomoćni trener Mirko Hrgović:

“Nakon pobjede protiv Slaven Belupa, skinuli smo teret koji smo nosili nakon tih par poraza u nizu, sigurno da nam je sada lakše. Dobro smo trenirali, dobra je atmosfera tako da očekujem ovih zadnjih mjesec dana sve bolja naša izdanja. Moram reći da je nama Dragovoljac jedan dužnik i mi imamo obavezu da isperemo taj goruk okus od one zadnje utakmice s njima.” – kazao je kratko pomoćni trener Mirko Hrgović.

Prvijenac u HNL-u, i to u dresu Šibenika. Kakav je osjećaj za mladog igrača?
“Naravno da je lijep osjećaj ali prije svega mi je drago da smo pobijedili nakon ovih par poraza i nadam se da ćemo tako nastaviti u sljedećim susretima. Dosta psihički nas je podigla ova pobjeda protiv Belupa i sada moramo potvrditi ta tri boda. Dragovoljac je jedna ozbiljna ekipa i moramo se iskupiti za onaj poraz. – kazao je na kraju igrač Ivica Vidović.

#hnkšibenik #tijedinitinajbolji

HNK Šibenik 2019.