DEAN RAČUNICA NOVI JE TRENER ŠIBENIKA! – HNK Šibenik

DEAN RAČUNICA NOVI JE TRENER ŠIBENIKA!

07/03/2022

Nakon Marka Kartela trener Šibenika u aktualnoj sezoni postao je Dean Računica s kojim je za početak dogovorena suradnja do lipnja ove godine. Prvi pomoćnik bit će mu Mirko Hrgović. Računica će debi imati u petak kada na Šubićevac u sklopu 27. kola HT Prve lige stiže Lokomotiva.

– “Budući da sam već četiri godine u stručnom stožeru Slavena Bilića mislio sam odmarati do šestog mjeseca i zato je ovaj angažman za mene neka vrsta iznenađenja. Naime, od petka navečer i tijekom subote trajali su pozivi i razgovori s predsjednicom Šibenika Marinom Jurić i na koncu sam pristao. Dogovor je da vodim Šibenik do kraja sezone…”  izjavio je novi trener Narančastih.

52-godišnji stručnjak je posljednji angažman imao kao pomoćnik Slavena Bilića s kojim je radio u kineskom Beijing Guoanu, engleskom West Bromwich Albionu i Al-Ittihadu iz Saudijske Arabije, a asistirao je i Aljoši Asanoviću u Melbourne Knightsima te Zoranu Barišiću u turskom Karabuksporu. Samostalno je pak vodio niželigaše Junak iz Sinja, Primorac 1929 iz Stobreča te Uskok iz Klisa.

Deanu želimo puno sreće i uspjeha!

HNK Šibenik 2019.