PRIOPĆENJE KLUBA O SMJENI TRENERA MARKA KARTELA – HNK Šibenik

PRIOPĆENJE KLUBA O SMJENI TRENERA MARKA KARTELA

06/03/2022

Poštovani,

Odluka uprave HNK Šibenik o smjeni trenera Marka Kartela, donijeta je na temelju činjenice kako je u klubu posebno svlačionici trebalo zadržati dobru atmosferu i primjerenu komunikaciju između igrača, ali i igrača i trenera.
Bilo kakvo narušavanje međuljudskih odnosa kao i diskreditaciju bilo koga u Klubu po bilo kakvoj osnovi ne možemo i nećemo tolerirati. U svlačionici se zna tko je “šef” i tko provodi odluke za dobrobit cijele momčadi i Kluba – o tome naime ovise i konačni rezultati.

Iznimno je važno zadržati profesionalnu sinergiju uprave i trenera koja se reflektira na travnjaku i pridonosi percepciji kluba u javnosti. U svrhu zadržavanja sportskog natjecateljskog ozračja na svim klupskim razinama i ostvarivanju što boljih rezultata i ostanka ove sezone u društvu najboljih bili smo primorani na smjenu trenera M.Kartela.

Našem treneru zahvaljujemo se na dosadašnjem radu, a puno uspjeha i sreće želimo u nastavku njegove trenerske karijere.

Odluka o imenovanju i predstavljanju novog trenera HNK Šibenik predviđeno je sutra, o ćemu ćete biti pravovremeno obaviješteni.

S poštovanjem,

Predsjednica HNK Šibenik s.d.d.

Marina Jurić

HNK Šibenik 2019.