ASANOVIĆ, SKORUP I VIDOVIĆ NOVI SU IGRAČI ŠIBENIKA! – HNK Šibenik

ASANOVIĆ, SKORUP I VIDOVIĆ NOVI SU IGRAČI ŠIBENIKA!

08/02/2022

Antonio Asanović (31) koji je ponikao u omladinskom pogonu Hajduka iz Splita, a koji ima dugogodišnje iskustvo igranja u inozemstvu, potpisao je za HNK Šibenik ugovor do kraja sezone 2021/22. Iako je počeo kao vezni igrač, s vremenom je prebačen na poziciju stopera. Posljednjih pola godine bio je bez kluba, a posljednja stanica bila mu je slovačka Senica. U Šibeniku će nositi dres sa brojem 29.

Antoniju, želimo dobrodošlicu te puno uspjeha i sreće u narančastom dresu.


Na posudbu iz Hajduka u Šibenik stigao je Dino Skorup, 22-godišnji veznjak koji je na početku sezone kratko nosio dres Hrvatskog dragovoljca. Prošao je cjelokupne pripreme u Medulinu i  zadovoljio ukus struke te će ostati na posudbi do kraja ove sezone.

Skorup je ljevak koji se najbolje snalazi na poziciji zadnjeg veznog igrača, uvijek borben i agresivan, dobar izvođač prekida. Igrao je zapaženo za drugu momčadi Bijelih, a prije godinu dana počeo je na posudbi u Varaždinu gdje je proveo pola sezone.

Skorup će u narančasto dresu nositi broj 88.

Dino, puno uspjeha i sreće u narančastom dresu.


Ivica Vidović je 19-godišnji veznjak iz Dinama II koji je nastupao za mlade reprezentacije Hrvatske, a u Šibeniku ostaje do kraja aktualne sezone. Isto kao i Skorup, prošao je pripreme u Medulinu te zadovoljio stručni stožer. Vezni je igrač kojeg krase brzina i tehnika što je i pokazao u dosadašnjim susretima. U Šibeniku će nositi dres sa brojem 18.

Vida, želimo ti dobrodošlicu te puno uspjeha i sreće u narančastom dresu.

#hnkšibenik #tijedinitinajbolji

HNK Šibenik 2019.