Select Page

Nastavno na pitanje od velikog interesa šibenske sportske javnosti, odnosno status Marina Jakoliša, igrača HNK Hajduk Split na posudbi u HNK Šibenik, ovim putem ističemo kako je novi suvlasnik i investitor g. Marino Jurić osigurao i pripremio sredstva za otkup igrača.

Bez obzira na želju HNK Šibenik i osigurana sredstva za otkup, u ovom trenutku nije postignut dogovor s Marinom Jakolišem. HNK Šibenik, bez obzira na istek roka do 31.12.2021. za otkup igrača iz Ugovora o njegovoj posudbi, nastavlja intenzivne pregovore, kako s Marinom Jakolišem i njegovim agentom, tako i s HNK Hajduk Split.

Marin Jakoliš službeno je pozvan na prozivku igrača 5. siječnja u 11 sati, te očekujemo da će se igrač odazvati ukoliko zbog zdravstvenih razloga ne bude spriječen, a ovim mu putem želimo brz oporavak.

HNK Šibenik će sukladno obećanju novog suvlasnika i investitora, pravovremeno i transparentno obavještavati javnost putem medija, kako o situaciji s Marinom Jakolišem, tako i o svim drugim pitanjima vezanim za klub.

S poštovanjem,
Stipe Grubišić, odvjetnik i zastupnik g. Marina Jurića

#hnkšibenik #tijedinitinajbolji