ŠIBENIK U NEDJELJU DOČEKUJE RIJEKU: KRENULA PRODAJA ULAZNICA! – HNK Šibenik

ŠIBENIK U NEDJELJU DOČEKUJE RIJEKU: KRENULA PRODAJA ULAZNICA!

03/11/2021

Nakon remija s Hrvatskim Dragovoljcem, novi izazov nas očekuje ovu nedjelju, kad nam u goste stiže HNK Rijeka. Biti će to dvoboj drugoplasirane i sedmoplasirane momčadi koji su svoje snage odmjerili već u 0smom mjesecu, ove godine. Rijeka je tad bila bolja rezultatom 2:1, dok #Narančasti nisu realizirali nekoliko svojih prilika. Od danas kreće prodaja ulazi za navedeni susret, a informacije za ulaznice pročitajte u nastavku…

  • ZAPAD (domaća tribina : Prodaja u Klubu i ostalim prodajnim mjestima samo za tribinu Zapad!
  • ISTOK (samo za gostujuće navijače – 200 ulaznica): Prodaja će se odvijati  Online / Print at home i u prostorijama kluba HNK Rijeka!
  • Vrijedi pravilo: Jedna osoba / kupac – jedna ulaznica!

UVJETI ZA PRISUSTVO GLEDATELJA:

– Osobe koje su cijepljene s obje doze cjepiva protiv bolesti COVID-19 (Pfizer, Moderna, AstraZeneca) te osobe koje su cijepljenje s dvije doze različitih cjepiva koja se primaju u dvije doze (npr. osoba je primila prvu dozu cjepiva AstraZeneca, drugu Pfizer). Potvrda će u oba slučaja biti valjana 270 dana od dana cijepljenja drugom dozom.

– Osobe koje su cijepljene cjepivom koje se prima u jednoj dozi (Janssen). Potvrdu mogu zatražiti 15. dan od primitka doze cjepiva. Potvrda će im biti valjana 270 dana od dana cijepljenja.

– Osobe cijepljene prvom dozom cjepiva koje se prima u dvije doze (Pfizer, Moderna) mogu zatražiti potvrdu 22. dan od primitka prve doze cjepiva. Potvrda će im biti valjana 42 dana od dana primitka cjepiva.

– Osobe cijepljene prvom dozom cjepiva koje se prima u dvije doze (AstraZeneca) mogu zatražiti potvrdu 22. dan od primitka prve doze cjepiva. Potvrda će im biti valjana 84 dana od dana primitka cjepiva.

– Potvrdu mogu zatražiti i osobe koje su cijepljene jednom dozom cjepiva koje se prima u dvije doze (Pfizer, Moderna, AstraZeneca) koje unatrag 180 dana od dana primitka cjepiva imaju pozitivan test. Potvrdu mogu zatražiti od dana cijepljenja, a potvrda će im biti valjana 270 dana od dana primitka cjepiva.

– Osobe koje imaju negativan nalaz PCR testa (ne stariji od 72 sata) ili brzog antigenskog testa (ne stariji od 48 sati)

–  Osobe koje su preboljele bolest COVID-19 (11. dan od datuma prvog pozitivnog PCR testa, s valjanošću potvrde 180 dana od datuma prvog pozitivnog PCR testa)

* Izuzetak su djeca do 12 godina kojima nije potrebna EU digitalna potvrda.*

 

EU digitalna COVID potvrda

Sva pitanja vezana za COVID potvrdu možete saznati putem stranica:

https://www.eudigitalnacovidpotvrda.hr/

https://www.eudigitalnacovidpotvrda.hr/hr/cesta-pitanja

Osobe koje zadovoljavaju uvjete za izdavanje potvrde, EU digitalnu COVID potvrdu mogu zatražiti putem sustava e-Građani ili u poslovnicama HZZO-a.

CIJENE ULAZNICA

 

PRODAJNA MJESTA:

Online na adriaticket.com (SAMO ZA ISTOK / ONLY FOR EAST)

– Prodajna mjesta Adriaticket-a (SAMO ZA ZAPAD / ONLY FOR WEST)

– Prostorije HNK Šibenik (od 09 do 15 sati radnim danom) – (SAMO ZA ZAPAD / ONLY FOR WEST)

– Tisak Media Centar (Dalmare) – (SAMO ZA ZAPAD / ONLY FOR WEST)

– NIK Travel Agencije (Šibenik) – (SAMO ZA ZAPAD / ONLY FOR WEST)

– Diskont Vinoplod Vinarija – (SAMO ZA ZAPAD / ONLY FOR WEST)

– Kućice oko stadiona na dan utakmice – jedan sat i 15 minuta prije utakmice (od 16:15 sati)

HNK Šibenik 2019.