NOVOM SURADNJOM HNK ŠIBENIKA I SPORTENINGA, NAVIJAČI SU NAPOKON DOBILI VLASTITU APLIKACIJU! – HNK Šibenik

NOVOM SURADNJOM HNK ŠIBENIKA I SPORTENINGA, NAVIJAČI SU NAPOKON DOBILI VLASTITU APLIKACIJU!

02/09/2021

Zahvaljujući suradnji sa Sporteningom, od sada HNK Šibenik možete pratiti na novoj, inovativnoj mobilnoj aplikaciji!
Riječ je o sportsko-društvenoj aplikaciji koja povezuje navijače s klubom, ali i spaja navijače međusobno.

SPORTENING – GLAS NAVIJAČA!

Navijači Šibenika u Sporteningu će dobiti priliku da se njihov glas čuje – imat će mogućnost ocjenjivanja igrača nakon svake odigrane utakmice.

Također će imati priliku da se pridruže navijačkim chat grupama. U grupama se navijači dopisuju te komentiraju utakmice, transfere i sve vezano uz njihov klub.


SVE VIJESTI NA JEDNOM MJESTU!

Fanovi će imati ekskluzivan pristup službenom kanalu HNK Šibenika, u kojem će direktno od kluba dobivati najrelevantnije informacije u najkraćem mogućem roku. Oni će prvi imati pristup svemu što se događa oko kluba, bilo da su to vijesti, izvještaji utakmica, intervjui itd.
Uz sve navedeno, navijači Šibenika će u Sporteningu imati i pristup detaljnim statistikama igrača i utakmicama voljenog kluba.

Uz ovu posebnu suradnju sa Sporteningom nema više potrebe za pretraživanjem vijesti po raznim web portalima, jer će od sada sve relevantne informacije koje navijače zanimaju biti dostupne na njihovom dlanu.

SKINI SPORTENING, PRIDRUŽI SE OSTALIM NAVIJAČIMA!

Narančaste od sad pratite u Sporteningu, novoj hrvatskoj aplikaciji za navijače! Skinite Sportening putem platformi Google Play, App Store ili Huawei AppGallery, odaberite HNK Šibenik kao svoj klub i uživajte u relevantnim informacijama i ekskluzivnom sadržaju na jednom mjestu!

#tijedinitinajbolji

HNK Šibenik 2019.