DONI GRDIĆ POTPISAO DO 2024. GODINE; EDIN JULARDŽIJA STIGAO NA POSUDBU IZ DINAMA! – HNK Šibenik

DONI GRDIĆ POTPISAO DO 2024. GODINE; EDIN JULARDŽIJA STIGAO NA POSUDBU IZ DINAMA!

08/07/2021

Devetnaestogodišnji stoper ponikao u školi nogometa HNK Šibenik Doni Grdić potpisao je ugovor s Šibenikom do 2024. godine. Debi za prvu momčad upisao je u utakmici 1.HNL  protiv Osijeka u predzadnjem kolu prvenstva, a nastupao je i za Juniore kao kapetan tijekom cijele sezone.

Dodajmo, da je ovo samo nastavak potpisa igrača poniklih u Školi nogometa. Treći je ovo potpis, nakon što su Niko Rak i Marko Benat već stavili potpise unazad nekoliko mjeseci na nove ugovore.

– Sretan sam i zadovoljan što sam produžio ugovor sa Šibenikom. Nadam se da ću svojim zalaganjem i igrom opravdati povjerenje kluba, te ću davati najbolje od sebe za ovaj klub! – rekao je Doni nakon potpisa ugovora.

Doni, čestitamo! Želimo ti puno sreće i uspjeha u narančastom dresu!


Mladi nogometaš Dinama Edin Julardžija provest će ovu sezonu u dresu Šibenika! Dogovor klubova postignut je u srijedu poslijepodne nakon što je igrač izrazio želju da se pridruži klubu sa Šubićevca na posudbu.

Julardžija je talent ponikao u nogometnoj školi Dinama. Bio je jedan od lidera “fakina” koji su nastupili na završnom turniru Uefa Lige prvaka u Nyonu.

Prije nešto više od godinu dana potpisao je profesionalni ugovor s Dinamom a dio sezone proveo je na posudbi u Slaven Belupu.

U Šibeniku će se Julardžija pridružiti još jednom igraču Dinama Antoniju Marinu.

Dobrodošao, Edo!

HNK Šibenik 2019.