STIPE SE VRATIO KUĆI: NOVE UGOVORE POTPISALI ROGIĆ I KVESIĆ! – HNK Šibenik

STIPE SE VRATIO KUĆI: NOVE UGOVORE POTPISALI ROGIĆ I KVESIĆ!

21/06/2021

STIPE, DOBRODOŠAO KUĆI! Stipe Bačelić-Grgić, iskusni vezni igrač i ljubimac Funcuta potpisao je dvogodišnji ugovor sa Šibenikom do 15. lipnja 2023.godine. Bačelić-Grgić je raskinuo ugovor sa Slaven Belupom u kojem je proveo tri zadnje sezone te se vratio u matični klub nakon 11 godina izbivanja.

Stipe Bačelić Grgić prve nogometne korake napravio je baš na Šubićevcu, od kud kao kadet prelazi u splitski Hajduk. No, u Splitu nije dočekao svoju priliku te ugovor odradio po posudbama u Šibeniku, Trogiru i Međimurju. U ljeto 2019. godine potpisuje za matični klub, a tri godine kasnije seli u Istru 1961. Nakon Pule igrao je još u Hrvatskom dragovoljcu, Cercle Bruggeu, Puskas AFC, Mezokovesdu te zadnje tri godine u Slaven Belupu.

U Prvoj HNL je do sad skupio 188 nastupa u kojima je zabio 37 golova i namjestio 20 asistencija.

Stipe, želimo ti srdačnu dobrodošlicu te puno sreće i zdravlja u narančastom dresu!


Danas su vjernost Šibeniku do 2023. godine potpisali vratar Lovre Rogić i lijevi branič Josip Kvesić! Trenutno prvi vratar Šibenika Lovre prošlu je sezonu ukupno branio u 16 utakmica HT Prve lige te se istaknuo odličnim obranama u nekoliko utakmica te je ovo bio samo logičan slijed. Lijevi bek Šibenika Josip Kvesić svojim profesionalizmom te jako dobrim igrama na terenu zaslužio je i ostaje dalje #Narančasti. Obojici, veliko hvala na svemu dosad i puno sreće i zdravlja u novim sezonama…

#hnkšibenik #tijedinitinajboji

HNK Šibenik 2019.