HNK ŠIBENIK DOBIO LICENCU! – HNK Šibenik

HNK ŠIBENIK DOBIO LICENCU!

28/05/2021

Hrvatski nogometni klub Šibenik je udovoljio svim kriterijima i standardima HNS-a za sljedeću natjecateljsku godinu 2021/22. godinu.

Hrvatski nogometni savez kao davatelj licence završio je 18. po redu Središnji postupak licenciranja klubova za natjecateljsku 2021/22. godinu. za UEFA klupska natjecanja, te natjecanje u Prvoj HNL i u Drugoj HNL. Za sudjelovanje u UEFA klupskim natjecanjima (UEFA Liga prvaka, UEFA Europa
ligi i UEFA Europa konferencijskoj ligi), UEFA Ligi prvakinja, natjecanjima Prve HNL te Druge HNL tražitelj licence treba ispunjavati kriterije koji nose oznaku „A“ i „B“ iz pet skupina kriterija: Sportski, Infrastrukturni, Administracije i Stručno osoblje, Pravni i Financijski.

U prvom stupnju našem klubu nije izdana licenca, a na odluku Komisije za licenciranje,  u roku od 8 dana od primitka odluke, odnosno do 5. svibnja 2021. klub je morao podnijeti žalbu. U žalbenom postupku mogu iznositi nove činjenice ili dokaze, kao i prijedloge novih dokaza.

Žalbeno tijelo za licenciranje HNS u drugom stupnju usvojilo je žalbu HNK Šibenik s.d.d. te je donijelo odluku da se našem klubu izda licenca za I.HNL i II.HNL za natjecateljsku sezonu 2021/22 godinu.

#hnkšibenik #tijedinitinajbolji

HNK Šibenik 2019.