NOVA SPONZORSKA SURADNJA: CARPONA FOOD NOVI JE SPONZOR HNK ŠIBENIK! – HNK Šibenik

NOVA SPONZORSKA SURADNJA: CARPONA FOOD NOVI JE SPONZOR HNK ŠIBENIK!

14/05/2021

Tvrtka Carpona Food d.o.o. novi je sponzor HNK Šibenika! Carpona food dolazi nam iz Krapine gdje je sa radom počela 2011. godine plasiravši na tržište svoj prvi proizvod, univerzalni dodatak jelima pod brendom Bon apetit. Onaj najprepoznatljiviji dio brenda čine My Life i Active Life koji je i glavni razlog potpisivanja suradnje.

Naime, Active Life linija na tržištu se nalazi sa cijelom paletom proizvoda sa velikim udjelom proteina. U svom asortimanu imaju: Aminokiseline, Biokutak, Dodaci prehrani, Proteinske juhe, Proteinski deserti, Ugljikohidrati i Whey proteini koji će biti na raspolaganju našim igračima tijekom cijele sezone 2021/2022.

– Posjetom sjedištu firme, ugodnom razgovoru i kušanjem nekolicine proizvoda Active Life linije potpisali smo suradnju s tvrtkom Carpona Food d.o.o. S obzirom na potrebe prve momčadi tijekom cijele sezone, zadovoljni smo što smo našli pravog partnera koji će zadovoljiti naše potrebe. Nadamo se dobroj i dugotrajno suradnji na obostranu korist. – kazao je Franko Garma, voditelj marketinga HNK Šibenik.

#hnkšibenik #tijedinitinajbolji 

 

HNK Šibenik 2019.