Select Page

HNK Šibenik ovim putem obavještava javnost o tome da su šest (6) igrača prve momčadi pozitivno na COVID-19, dok se jedan nalazi u samoizolaciji. Sukladno zakonu o zaštiti osobnih podataka (GDPR) nismo u mogućnosti objaviti identitet osoba pozitivnih na koronavirus.

Dvoje igrača imaju blaže simptome , dok su ostala četvorica asimptomatski slučajevi utvrđeni testom. Svi se trenutno osjećaju dobro te im je od strane nadležnog epidemiologa određena mjera samoizolacije sukladno preporukama Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske. Preporukom klupskog liječnika i epidemiološke službe nakon pozitivnog testa igrača koji je prvi osjetio blage simptome, svi igrači i stručni stožer poslani su na testiranje.

Sukladno tome, utakmica 14. kola HT Prve lige protiv Lokomotive Zagreb koja se trebala odigrati u subotu, 05. prosinca 2020. godine u 17.05h je ODGOĐENA i odigrati će se u prvom mogućem slobodnom terminu.

Liječnička služba HNK Šibenik će kao i do sada provoditi pojačani nadzor u narednim danima te će pozorno pratiti situaciju unutar Kluba kako bi se zaštitili igrači, stručni stožer i svi ostali djelatnici.

Svima želimo brz i uspješan oporavak!