Select Page
Nakon “vjetrovitog” poraza od Gorice Narančasti danas od 18 sati u okviru 13. kola HT Prve love nova tri boda protiv Slaven Belupa iz Koprivnice na Šubićevcu.

Drugi je ovo susret Šibenika i Slavena, a u prvi susret u Koprivnici završen je bez pogodaka. Jedna i druga ekipa u tom susretu su imale svoje šanse, a sva tri boda su mogla otići i na jednu i na drugu stranu.

Vezni igrač Šibenika Mario Ćurić najavio je današnju utakmicu – Odradili smo jako dobru pripremu za Slaven kojeg smo dobro izanalizirali te znamo njihove prednosti, ali i nedostatke. Ostao je u svlačionici gorak okus nakon Gorice i dobro znamo koliko nam je bitna ova utakmica. Ponavljam, spremni smo, želimo pobjedu i dat’ ćemo sve od sebe. – 

Trener Krunoslav Rendulić za ovu utakmicu ima na raspolaganju 20 igrača, dok su Boris Pandža i Martin Vukorepa i dalje odsutni zbog ozljeda.

Za glavnog suca utakmice delegiran je Damir Batinić (Osijek), pomoćnici će mu biti Kruno Šarić (Županja), Marjan Tomas (Osijek) i Jakov Titlić (Potravlje). Za VAR suca izabran je Mario Zebec (Cestica), dok će njegov pomoćnik biti Borut Križarić (Čakovec).