ŠIBENIK PROTIV RIJEKE U NEDJELJU U 15 SATI! – HNK Šibenik

ŠIBENIK PROTIV RIJEKE U NEDJELJU U 15 SATI!

29/10/2020
Nogometaši Šibenika nakon poraza kući od Dinama, opet igraju na Šubićevcu. Ovog puta u goste nam dolazi Rijeka protiv koje smo otvorili prvo kolo HT Prve lige i obilježili povratak u Prvu ligu nakon dugog izbivanja.

Narančasti se uoči ove utakmice nalaze na sedmom mjestu prvenstvene ljestvice sa sedam osvojenih bodova, dok se Riječani nalaze na četvrtom mjestu sa dvanaest bodova, ali i tri utakmice manje. Moramo i nadodati, da će Rijeka danas odigrati utakmicu protiv AZ Alkmaara u Europskoj ligi.

Trener Krunoslav Rendulić za ovu utakmicu zasad može računati na sve igrače, osim Martina Vukorepe koji s travnjaka izbiva već duže vrijeme.

Kao što smo i na početku spomenuli, Narančasti su u zadnjem međusobnom ogledu protiv Rijeke na Rujevici nes(p)retno izgubili bodove. Naime, Rijeka je u posljednjim trenutcima utakmice došla do sva tri boda pogotkom Murića iz slobodnog udarca.

Za glavnog suca utakmice delegiran je Fran Jović (Zagreb), pomoćnici će mu biti Ivica Modrić (Zagreb), Luka Pušić (Zagreb) i Ivan Vučković (Zagreb).  Za VAR suca izabran je Mario Zebec (Cestica), dok će njegov pomoćnik biti Vedran Đurak (Stupno) .

HNK Šibenik 2019.