ZAPOČELA PRODAJA ULAZNICA ZA UTAKMICU ŠIBENIK – DINAMO! – HNK Šibenik

ZAPOČELA PRODAJA ULAZNICA ZA UTAKMICU ŠIBENIK – DINAMO!

21/10/2020

Započela je prodaja ulaznica za utakmicu 9. kola HT Prve lige u kojem Šibenik u nedjelju od 15 sati na Šubićevcu igra protiv Dinama. Budući da su još uvijek na snazi posebne odredbe, za ovu utakmicu i dalje vrijedi pravilo prema kojem se sportska natjecanja na otvorenim prostorima mogu odigravati uz prisutnost najviše 30% kapaciteta svake tribine. 

Molimo sve navijače koji dolaze na utakmicu da uz svoju ulaznicu ponesu važeći identifikacijski dokument u svrhu provjere identiteta zbog epidemioloških mjera koje su trenutno na snazi uslijed pandemije koronavirusa. 

PRODAJNA MJESTA:

– Prostorije kluba HNK Šibenik  – od četvrtka do nedjelje od 9 do 16 sati

– NIK Travel Agency – svakodnevno od 8 do 15 sati
– TISAK Media Centar (Dalmare) – svakodnevno od 9 do 21 h
– Diskont Vinarija Vinoplod – svakodnevno od 9 do 21h
– Kućice oko stadiona na dan utakmice – sat i pol prije početka (u slučaju da ostane ulaznica) 

Za ovu utakmicu vrijede sljedeća pravila:

  • Prilikom kupovine potrebno je za svaku ulaznicu priložiti ime i prezime gledatelja. Kupac navedene podatke potvrđuje predočenjem osobne iskaznice.
  • Ukoliko kupac kupuje više ulaznica odjednom, predočuje samo svoju osobnu iskaznicu, a za ostale gledatelje sa iste narudžbe potvrđuje imenom i prezimenom.
  • U slučaju djece, osobnu iskaznicu predočuje punoljetna pratnja a za dijete se diktiraju podaci.
  • Podaci sa ulaznice biti će na ulazu uspoređeni sa osobnom iskaznicom gledatelja.
  • Ukoliko ne budu odgovarali kupac ulaznice neće biti pušten na stadion.
  • Numeracije sjedala koja piše na ulaznicama VRIJEDE. Svaki gledatelj mora sjesti na svoje mjesto na svojoj tribini uz pridržavanje propisane socijalne distance.

Sukladno Preporuci za održavanje športskih natjecanja na otvorenom uz prisutnost gledatelja izdanoj od strane Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo (HZJZ) obavještavamo o navedenim preporukama sve naše navijače koji će na utakmici Šibenik – Dinamo biti prisutni na tribinama:

 

EVIDENCIJA

Za svako natjecanje uspostavit će se sustav vođenja evidencije prisutnih osoba u gledateljstvu radi lakšeg naknadnog epidemiološkog praćenja kontakata u slučaju pojave zaraze virusom SARS-CoV-2. Uz mjesto i datum održavanja natjecanja u evidenciju se unose ime i prezime osobe

RASPORED SJEDENJA I MAKSIMALAN BROJ GLEDATELJA

Na tribinama predviđenim za gledatelje osobe smiju sjediti na način da su udaljene 1,5 metar jedna od druge. Preporučuje se da osobe na tribinama sjede tako da nisu smještene jedna iza druge već da u svakom sljedećem redu osoba sjedi za dva mjesta pomaknuta udesno u odnosu na osobu u prethodnom redu.

DNEVNO MJERENJE TJELESNE TEMPERATURE

Gledatelji trebaju na dan dolaska na utakmicu izmjeriti tjelesnu temperaturu. Ako je u jutarnjim satima viša od 37,2 °C, ako se osoba osjeća bolesno ili ima bilo koje znakove bolesti (to se odnosi na sve simptome i znakove bolesti, a ne samo na bolesti dišnih puteva), osoba se treba telefonski javiti nadležnom obiteljskom liječniku, koji će odlučiti o daljnjem postupanju.

FIZIČKA UDALJENOST

Za vrijeme ulaska i izlaska iz sportskog objekta, kao i tijekom boravka odnosno prolaska gledatelja kroz zatvorene prostore sportskog objekta na kojem se održava natjecanje (hodnici, sanitarni čvor i sl.) preporučuje se držati razmak od 1,5 metra kao nužnu fizičku udaljenost.

HNK Šibenik 2019.