OBAVIJEST NAVIJAČIMA ZA UTAKMICU ŠIBENIK – OSIJEK – HNK Šibenik

OBAVIJEST NAVIJAČIMA ZA UTAKMICU ŠIBENIK – OSIJEK

03/10/2020

Za susret 7. kola Hrvatski Telekom Prve lige između HNK Šibenik i NK Osijek koji će se danas od 17 sati odigrati na stadionu Šubićevac pozivamo sve gledatelje da uvaže sljedeća pravila:

– Pozivaju se gledatelji da ranije dođu na stadion, kako bi se izbjegle gužve prilikom ulaska na stadion (1 sat prije utakmice).

– Kako bi se izbjegle gužve na ulazima pred sam početak utakmice, ljubazno molimo navijače da dođu ranije na stadion. Istovremeno, važno je napomenuti da se za ulazak na svaki od sektora može koristiti bilo koji otvoreni ulaz na tom dijelu stadiona. 

– Vrijedi pravilo jedan gledatelj, jedna ulaznica.

– Ulaznicu moraju imati i djeca. Za djecu bez ulaznice neće biti omogućen ulazak na stadion bez važeće ulaznice. Klub je omogućio kupnju dječjih ulaznica za sve tribine za simboličnih 10 kn.

– Evakuacijske stepenice moraju biti prohodne i slobodne za prolaz/kretanje tijekom cijele utakmice. Svaka osoba koja se bude nalazila na istim bit će upućena na svoje mjesto i/ili udaljena sa stadiona za slučaj ne pridržavanja prethodno navedenog.

– Posebno apeliramo na gledatelje da na stadion ne unose i da se suzdrže od upotrebe pirotehničkih sredstava, kao i transparenata i poruka uvredljivog sadržaja.

– Zabranjeno je i unošenje tvrdih predmeta (upaljači, boce, kozmetika i sl.) kojim se može ugroziti sigurnost osoba na stadionu.

Molimo sve navijače da se ponašaju korektno kako bi utakmica protekla u pozitivnoj atmosferi.

HNK Šibenik 2019.