MLAĐE KATEGORIJE: UPISANO OSAM POBJEDA I JEDAN REMI! – HNK Šibenik

MLAĐE KATEGORIJE: UPISANO OSAM POBJEDA I JEDAN REMI!

01/10/2020

U proteklom tjednu iza nas mlade snage HNK Šibenika su odradile jako uspješan vikend. Naime, sve kategorije su upisale pobjede osim Kadeta I koji su odigrali nerješeno za Primorcem iz Biograda.

Već u utorak su Seniori II odigrali svoju utakmicu te su u dvoboju protiv Doška iz Drniša upisali pobjedu rezultatom 2:1. Strijelci su bili Ivan Mrdeža i Marko Skorić.

Pioniri  i Kadeti I su upisali jednu pobjedu i remi na gostovanju u Biogradu. Pioniri su pobijedili rezultatom 3:0, a strijelac dvaju pogodaka bio je Bruno Paić. S druge strane Kadeti u zanimljivoj i izjednačenoj utakmici su podijelili bodove protiv svoji vršnjaka, a strijelci su bili Jere Šikić i Ivan Bilić.

U Crnici je pak gostovao NK Trogir koji je poražen od strane Pionira i Kadeta II rezultatima 2:1 i 1:0.

U nedjelju su nastupili Mlađi pioniri i Juniori koji su također igrali protiv NK Trogira te su upisali visoke pobjede. U prvoj utakmici su Mlađi pioniri sa čak šest golova u mreži ispratili Trogirane, a najefikasniju u pobjedi su bili Bruno Mišura i Karlo Baranović.

Juniori nižu samo pobjede. Ovog puta i NK Trogir nije uspio do bodova na Šubićevcu. U jednosmjernoj utakmici od početka susreta, upisana je pobjeda rezultatom 4:0. U strijelce su se upisali Mateo Brajković, Bruno Šupe, Franko Džaja i Ivan Laća.

Najmlađi članovi škole nogometa Tići 1 i 2 su protiv škole nogometa “Joso Bego” upisali dvije pobjede. Tići 1 su pobijedili rezultatom 3:1, a Tići 2 rezultatom 7:0.

HNK Šibenik 2019.