Select Page

Na godinu dana posudbe iz kraljevskog kluba – Real Madrida stiže nam vezni igrač Álvaro Martín de Frías! Alvaro će u narančastom dresu nositi broj 10, a već je priključen punom trenažnom procesu s ostatkom momčadi.

Martín de Frías je rođen 15. siječnja 2001. godine u Madridu. U mlađim kategorijama nastupa je za Noblejas (2005-2009), Getafe (2009-2012), Real Madrid (2012-2016), Rayo Vallecano (2016-2017), da bi potom kao velika nada španjolskog nogometa zadnje tri godine nastupao za Real Madrid Akademiju u kojoj je ostvario izniman uspjeha – osvojivši Uefa Ligu prvaka Mladih.

Sportski direktor Ivan Bulat kazao je – “Zahvaljujem se ljudima iz Real Madrida na interesu za naš klub kojeg vide kao dodatni razvoj za svoga igrača i to je pokazatelj koliko je HT Prva liga kao i naš klub zanimljiva i razvojna sredina.”

Predstavljamo ga kao središnjeg veznog igrača s izvrsnim tehničkim sposobnostima koji momčadi pruža taktičku ravnotežu i predstavlja prijetnju u napadu. Dotjeran iz obrambene perspektive i uvijek je spreman pomoći suigračima.

Alvaro dobrodošao u narančasti dres, dobrodošao u Šibenik!

Álvaro, bienvenido a la camiseta naranja, bienvenido a Sibenik!