Select Page

Započela je prodaja ulaznica za prvenstveni susret 7. kola HT Prve lige koji se između Šibenika i Osijeka igra u subotu 03.10 od 17 sati na Šubićevcu.

Sukladno odluci HNS-a i HZJZ-a u prodaju je pušten ograničen broj ulaznica tj. 30% ukupnog kapaciteta svake tribine. Na zapadnoj tribini u prodaju su pušteni sektori B, C, D i E, dok je A sektor rasprodan. Istočna tribina trenutno nije u prodaji.

PRODAJNA MJESTA:

– Online 
*Prilikom kupovine možete koristiti vaše dosadašnje korisničko ime i lozinku koju ste koristili prilikom kupovine na adriaticket.com webshopu

– Prodajna mjesta AdriaTicketa 
– Prostorije HNK Šibenik – od srijede do subote ( od 10 – 15h)
– NIK Travel Agency – svakodnevno od 8 do 15 sati
– TISAK Media Centar (Dalmare) – svakodnevno od 9 do 21 h
– Diskont Vinarija Vinoplod – svakodnevno od 9 do 21h
– Kućice oko stadiona na dan utakmice – sat i pol prije početka (u slučaju da ostane ulaznica) 

________________________________________________________________________________

Sukladno Preporuci za održavanje športskih natjecanja na otvorenom uz prisutnost gledatelja izdanoj od strane Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo (HZJZ) obavještavamo o navedenim preporukama sve naše navijače koji će na utakmici Šibenik – Osijek biti prisutni na tribinama našeg stadiona:

RASPORED SJEDENJA I MAKSIMALAN BROJ GLEDATELJA
Na tribinama predviđenim za gledateljstvo osobe smiju sjediti na način da su udaljene 1,5 metar jedna od druge odnosno preporučuje se da maksimalan broj osoba u gledateljstvu ne prelazi 1/3 kapaciteta na tribinama. Shodno tim preporukama na Šubićevcu će u prodaju biti pušteni svaki drugi red radi sigurnosnog razmaka između navijača.

DNEVNO MJERENJE TJELESNE TEMPERATURE
Gledatelji trebaju na dan dolaska na utakmicu izmjeriti tjelesnu temperaturu. Ako je u jutarnjim satima viša od 37,2 °C, ako se osoba osjeća bolesno ili ima bilo koje znakove bolesti (to se odnosi na sve simptome i znakove bolesti, a ne samo na bolesti dišnih puteva), osoba se treba telefonski javiti nadležnom obiteljskom liječniku, koji će odlučiti o daljnjem postupanju.

FIZIČKA UDALJENOST
Za vrijeme ulaska i izlaska iz športskog objekta, kao i tijekom boravka odnosno prolaska gledatelja kroz zatvorene prostore športskog objekta na kojem se održava natjecanje (hodnici, sanitarni čvor i sl.) preporučuje se držati razmak od 1,5 metra kao nužnu fizičku udaljenost.

Preporuke Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo može pročitati OVDJE.