Select Page

Sutra nogometaši Šibenika od 17 sati gostuju na Aldo Drosini u okviru 6. kola HT Prve lige gdje igraju protiv Istre 1961. U dosadašnjih pet kola Narančasti se nalaze na osmom mjestu ljestvice sa osvojenih četiri boda, a dok s druge strane Istra 1961 sa osvojenim jednim bodom trenutno drži zadnje mjesto na tablici. U prošlom kolu Šibenik je upisao sva tri boda kući protiv Lokomotive, dok je Istra na gostovanju u Gorici uzela jedan bod.

S obzirom na jedan bod osvojen iz Gorice, Istra će taj bod htjeti potvrditi protiv nas te nas očekuje jako teška i zahtjevna utakmicag gdje će Puljani ići na sva tri boda. Mi smo u jednoj uzlaznoj putanji, gdje smo bodom iz Koprivnice i pobjedom protiv Lokomotive kući nagradili sebe za jako dobre igre u ovih pet kola gdje nas je negdje nagradilo, a negdje ne. Cijela ekipa je motivirana i nadamo se pozitivnom rezultatu. – rekao je iskusni Nikola Rak pred polazak na put.

Trener K. Rendulić i dalje neće moći računati na ozlijeđene M. Vukorepu, S. Anočića i Niku Raka, dok u sastavu nisu J.Maleš, D.Grdić i Yeferson Contreras. Pravo nastupa imaju Juan Camilo Mesa, Juan Diego Nieva te Isnik Alimi.

Za glavnog suca utakmice delegiran je Igor Pajač (Sv. Ivan Zelina), pomoćnici će mu biti Borut Križarić (Čakovec),  Marko Stolnik (Varaždin) i Marko Cestarić (Sisak) . Za VAR suca izabran je Mario Zebec (Cestica)  , dok će njegov pomoćnik biti Ivica Modrić (Zagreb) .