Select Page

Hrvatski nogometni klub Šibenik ovim putem poziva zainteresirane, odgovorne i komunikativne osobe koje žele sudjelovati kao volonteri u svim domaćim utakmicama HT Prve lige i Hrvatskog kupa.

HNK Šibenik će od sljedeće domaće utakmice koju igra protiv NK Osijeka u sedmom kolu HT Prve dati priliku mladim i zainteresiranim volonterima za sudjelovanje i pomoć u organizaciji domaćih utakmica.

Ovim putem pozivamo sve zainteresirane, odgovorne i komunikativne osobe koje žele sudjelovati u natječaju za volontere za sve utakmice pošalju svoju prijavu koja treba sadržavati ispunjeni OBRAZAC i fotografiju.

Obrazac za prijavu volontera_HNK Šibenik

Uz navedene podatke, te ako ste punoljetni i imate osiguran smještaj u gradu domaćinu, budite slobodni poslati nam prijavu s navedenim informacijama putem elektroničke pošte na adresu [email protected]

Sudjelovanje u organizaciji značajnih sportskih događaja jedinstven je doživljaj za mlade i ambiciozne osobe. Volontiranje na utakmicama HNK Šibenika prilika je svim zainteresiranima za stjecanje korisnih i praktičnih iskustava, novih prijateljstva i poznanstva.

Pitanja i odgovori

Zadovoljavate li osnovne uvjete?

– Morate biti punoljetna osoba (18 ili više godina) koja ima osiguran smještaj u gradu domaćinu (Šibenik). Prethodno volontersko iskustvo nije nužno, ali je poželjno.

Postoje li drugi uvjeti za volontiranje?
– Osoba mora biti potpuno na raspolaganju na dan utakmice.

Kakve osobe tražimo?
– Pri selekciji volontera važnija će biti osobnost nego profesionalne kvalifikacije. Tražimo osobe koje su motivirane, pouzdane i koje razmišljaju timski.

Kako se prijaviti?
– Prijave se šalju putem elektroničke pošte na adresu [email protected] , uz ispunjen gore navedeni obrazac i fotografiju.

Kada će biti potrebno volontirati?
– Pripreme za utakmicu uobičajeno započinju 3-5 dana prije utakmice, a najintenzivnije se radi dan prije i na dan utakmice.

Može li se gledati utakmica na kojoj se volontira?
– Osnovna zadaća volontera je odraditi uspješno sve zadatke, a ako zadatak ne zahtijeva angažman tijekom same utakmice, volonter će je moći gledati.

Kada i gdje se volonteri pripremaju za zadatke?
– O detaljima volonterskih zadataka bit ćete obaviješteni nakon selekcije.

Kada ću saznati jesam li odabran kao volonter?
– Volonteri će biti kontaktirati najkasnije pet dana prije utakmice putem maila ili telefona.