Select Page

Sedam selekcija Šibenika u subotu, 19. rujna 2020. odigrali su svoja regionalna natjecanja. Špigete i Tići I i III, golijadom su otvorili svoje II. kolo. Špigete su vršnjake Vodica pobijedili rezultatom 18:0, dok su Tići I rezultatom 10:0 također upisali pobjedu. Tići III su protiv Škole nogometa “Joso Bego” upisali poraz. (0:8). U selekciji Špigeta moramo izdvojiti Ivana Marina Kulušića koji je postigao 7 pogodaka.

Pioniri I i Kadeti I su u četvrtom kolu svojeg natjecanja protiv Neretve upisali jednu pobjedu i poraz. Pioniri I su upisali visoku pobjedu od 6:0, a Kadeti I su u tijesnoj utakmici poraženi rezultatom 2:3. Dvostruki strijelac za Pionire bio je Lovre Kulušić.

Protiv Arbanasa Pioniri II su izgubili rezultatom 2:0, dok su Kadeti II odigrali nerješeno (0:0).

U nedjelju, 20. rujna Mlađi pioniri i Juniori u Trogiru su odigrali susrete protiv HNK Hajduka. U prvoj odigranoj utakmici na Batariji, Mlađi pioniri nisu mogli parirati svojim suparnicima, a rezultat na kraju je bio 6:0.

Ipak, Juniori su u zanimljivoj utakmici predvođeni kapetanom D. Grdićem protiv Hajduka II upisali važnu pobjedu, a rezultat na kraju utakmic je pokazivao 0:1. Strijelac jedinog pogotka bio je Mateo Brajković.

Na Šubićevcu su Mlađi pioniri II dočekali NK Dinaru koja je s jednim pogotkom prednosti slavila rezultatom 3:4. Strijelac dvaju golova za našu momčad bio je Kristijan Erceg.