ŠIBENIKU DRUGO MJESTO NA DALMATINKO CUPU, JUNIORI I MLAĐI PIONIRI NAPUNILI MREŽE DUGOPOLJU – HNK Šibenik

ŠIBENIKU DRUGO MJESTO NA DALMATINKO CUPU, JUNIORI I MLAĐI PIONIRI NAPUNILI MREŽE DUGOPOLJU

07/09/2020

Mlađe kategorije HNK Šibenik uspješno su nastupile na dječjem turniru Dalmatinko Cup 2020 koji se odigrao proteklog vikenda.

U konkurenciji 2007. godišta nastupili su Pioniri predvođeni trenerom Milom Petkovićem. U grupi su “narančasti” u prvoj utakmici pobijedili Primorac iz Stobreča rezultatom 4:0, dok su u drugoj utakmici s 2:1 pobijedili Kaštel Gomilicu. U četvrtfinalnom dvoboju bolji su bili od RNK Splita koje su pobijedili s 2:1, a istim rezultatom su u polufinalnoj utakmici svladali Omladinac iz Vranjica. U finalnoj utakmici protivnik je bio Hajduk Split koji je rezultatom 4:0 zasluženo slavio.

Igrači rođeni 2010. godine pod vodstvom trenera Ive Grgasa-Granda u grupnom natjecanju upisali su jednu pobjedu i poraz, te su u četvrtfinalu ispali s natjecanja.

Juniori i Mlađi pioniri napunili mreže Dugopolju

U drugom kolu NL “Središta Split” mlađi pioniri su uvjerljivo slavili protiv svojih vršnjaka u Dugopolju. Na poluvremenu utakmice rezultat je bio 5:0, dok je do kraja utakmice u mrežu Dugopolja nadodano još pet pogodaka. Najbolji pojedinci utakmice bili su Bruno Mišura i Gabrijel Vukičević.

Mlađi pioniri: Dugopolje – Šibenik 0:10 (0:5)

Juniori Šibenika također su gostovali u Dugopolju kao i Mlađi pioniri. Pod vodstvom trenera Anđelka Godinića odličnom igrom juniori su također uvjerljivo slavili rezultatom 5:0. Do poluvremena je praktički utakmica rješena, dok je u drugom dijelu nadodan jedan pogodak. Najistaknutije ime susreta bio je napadač Ivan Laća koji je postigao 4 pogotka, a u dva odigrana kola je već na 7 pogodaka.

Juniori: Dugopolje – Šibenik 0:5 (0:4)

HNK Šibenik 2019.