SLUŽBENA PUTNIČKA AGENCIJA: BTravel & HNK Šibenik potpisali ugovor o partnerskoj suradnji! – HNK Šibenik

SLUŽBENA PUTNIČKA AGENCIJA: BTravel & HNK Šibenik potpisali ugovor o partnerskoj suradnji!

04/09/2020

HNK Šibenik i turistička agencija BTravel sklopili su ovih dana ugovor o međusobnoj – partnerskoj suradnji , te je time Btravel postao službena putnička agencija za naredni period od 2 godine. Šibenik je ovim ugovorom po prvi put dobio službenu putničku agencija za sve članove i partnere kluba.

Zajednička suradnja uključivat će podršku BTravel agencije u smislu organizacije svih vrsta putovanja, putovanja na sportske pripreme i razna druga natjecanja, organizaciju avionskih karata, hotela, transfera i slično, kao i podršku u organizaciji događanja.

Ono što smo tražili, to smo u agenciji BTravel i dobili. Stručnost, efikasnost i velika profesionalnost u organizaciji putovanja i rezerviranja hotelskog smještaja te se nadamo dugoj i korektnoj suradnji na obostranu korist “-  kratko je poručio Franko Garma, voditelj marketinga HNK Šibenik.

“  Izuzetno nam je zadovoljstvo što je i HNK Šibenik u nama prepoznao kvalitetu, profesionalnost i nadasve partnerski odnos. Ovim putem našem partneru čestitamo povratak u 1 HNL te želimo puno sportskih uspjeha”, naglasio je tom prigodom Dalibor Bilić, predsjednik Uprave BTravel agencije.

HNK Šibenik želi dobrodošlicu BTravelu te uspješnu i dugu suradnju!

HNK Šibenik 2019.