Select Page

HNK Šibenik potpisao je novi sponzorski ugovor s renomiranim brendom Vinopolod Vinarija, jednim od najprepoznatljivijih domaćih proizvođača vina i alkoholnih pića s dugogodišnjom tradicijom od preko 60 godina.

Vinoplod kontinuirano radi na usavršavanju svoje proizvodnje i prerade grožđa te je prvi u Dalmaciji počeo primjenjivati suvremenu tehnologiju kombiniranu sa tradicionalnim načinom prerade grožđa. Vinarija je za svoje istaknute proizvode nagrađivana više puta zlatnim medaljama, a upravo je zbog kvalitete i načina proizvodnje i dan danas opstala i očuvala svoju tradiciju.

– S ponosom objavljujemo još jednu vijest koja nas veseli. Potpisali smo Ugovor o sponzorstvu sa HNK Šibenik što znači da ćemo se međusobno podržavati u zajedničkim aktivnostima, na obostrano zadovoljstvo i na zadovoljstvo svih naših sugrađana. Želimo klubu puno uspjeha i dobrih rezultata u 1. Hrvatskoj nogometnoj ligi. Pratite sve novosti o zajedničkoj suradnji na stranicama Vinoplod Vinarije i HNK Šibenik. – rekao je Krešimir Lokas, direktor Vinoplod Vinarije Šibenik.

Unatoč preprekama koje epidemija COVID-19 stvara u našoj svakodnevnici, nisu utjecale da HNK Šibenik i dalje održava dobre i korektne odnose sa svojim sponzorima i partnerima.

– Izrazito zadovoljstvo nam je objaviti  početak još jedne nove(stare) sponzorske suradnje u 2020. godini. Potpisan  je sponzorski ugovor s brendom Vinarija Vinoplod, jednim od najprepoznatljivijem i najstarijem proizvođačem vina i alkoholnih pića. Zahvaljujemo Vinoplodu te smo uvjereni da ćemo imati dugoročnu i uspješnu suradnju na obostranu korist – poručio je Franko Garma, voditelj marketinga HNK Šibenik.

“Škrta zemlja čuva svoje blago svako zrno ka srce u sridi malo rodi i ne daje puno al’ šta dade triput više vridi…”