Select Page

Nakon osam godina HT Prva liga ponovno je na Šubićevcu. Narančasti danas od 20.05 sati igraju kući protiv Varaždina u okviru II. kola prve hrvatske nogometne lige.

Očekuje nas jako zahtjevna utakmica, teža nego što je bila prošla. Varaždin dolazi nama s visokim porazom na domaćem terenu i sigurno da vide svoju priliku kod nas da se iskupe. Međutim, mi smo domaćini, želimo pružiti dobru igru i na kraju biti nagrađeni – izjavio je uoči utakmice trener Krunoslav Rendulić.

 Josip Maleš i Martin Vukorepa i dalje su izvan stroja zbog ozljeda i neće konkurirati za današnji ogled, dok svi ostali konkuriraju za utakmicu.

– Stoper Šibenika Karlo Bilić kratko je komentirao ekipu Varaždina – Neugodna i čvrsta ekipa koja se voli nadigravati i koja voli otvoreni nogomet. Pokazali smo na Rujevici da možemo, ako ponovimo igru iz Rijeke te izađemo hrabro i odgovorno imamo velike šanse za prva tri boda u Prvoj ligi.

Šibenik i Varaždin u zadnjih pet odigranih utakmica u 2.HNL, upisali su dvije pobjede, dva poraza i jedan remi. Zadnju utakmicu odigrali smo s Varaždinom u gostima u mjesecu svibnju 2019. godine gdje smo izgubili 3:1

Za glavnog suca utakmice delegiran je Tihomir Pejin (D. Miholjac), pomoćnici će mu biti Marjan Tomas (Osijek), Kruno Šarić (Županja) i Ante Čuljak (Zagreb). Za VAR suca izabran je Duje Strukan (Split), dok će njegov pomoćnik biti Miro Grgić (Osijek).