Select Page

I u drugom kolu HT Prve lige sreća kao da je okrenula leđa našoj momčadi. Ponovno smo gol primili u samoj završnici, u 89. minuti, a bodove je ovaj put odnio Varaždin.

Poslije više od osam godina prvoligaška se utakmica igrala na našem stadionu. I još su jednom naši igrači odigrali dobro, angažirano, ali niti jednu od stvorenih prilika nisu uspjeli realizirati. Najbolje su šanse u prvom dijelu imali Bulat, Prince, Ćurić, no, lopta nije završila na željenom mjestu. Prilike su stvarali i gosti, ali Labrović i njihova nepreciznost nisu Varaždince doveli do pogotka.

I u nastavku prijetnji je bilo: Pandža i Ćurić nakon kornera, pa Prince čiji udarac brani vratar Zelenika. Šteta što Rak u 75. minuti nije uspio zahvatiti loptu poslije odlične asistencije Jurića. U 84. minuti ostali smo s igračem manje nakon što je Španja dobio crveni karton, a gosti su u 89. minuti preko Benka, netom što je ušao u igru, stigli do pobjedničkog gola.

ŠIBENIK – VARAŽDIN 0:1 (0:0)
Šibenik, stadion Šubićevac, gledatelja /

Sudac: Tihomir Pejin – Donji Miholjac
Pomoćnici: Marjan Tomas – Vladislavci
Kruno Šarić – Županja
Četvrti sudac: Ante Čuljak – Zagreb
Delegat: Jakov Juretić – Split
Kontrolor: Branko Stipković – Krašić
VAR: Duje Strukan – Split
AVAR: Miro Grgić – Osijek

Strijelci: Benko 89′
ŠIBENIK: Labrović, Pajić, Pandža, Bilić, Anočić, Bulat, Ćurić, Nikola Rak (od 87. Kvesić), Španja, Sahiti (od 64. Jurić), Prince (od 90. Laća). Trener: Krunoslav Rendulić.
VARAŽDIN: Zelenika, Urata, Stolnik, Rodin, Tkalčić, Senić (od 78. Grgec), Đurasek, Drožđek, Mehdikhani (od 65. Petković), Delić (od 46. Kolarić), Obregon (od 87. Benko). Trener: Samir Toplak.