ZADNJA PRIJATELJSKA UTAKMICA: ZAGORA – ŠIBENIK 1:3 – HNK Šibenik

ZADNJA PRIJATELJSKA UTAKMICA: ZAGORA – ŠIBENIK 1:3

09/08/2020

U zadnjoj pripremnoj utakmici prije početka HT Prve lige Šibenik je na gostovanju u Unešiću svladao Zagoru sa 3:1. Ugodan ambijent, lijepo popunjene tribine i ono najvažnije poštujući sve epidemiološke mjere.

Šibenik je odmah na početku stisnuo protivnika na svojoj polovici, što je u 10′ minuti rezultiralo vodstvom od 1:0, a strijelac je bio Marko Bulat. Sjenu na odličnih 15 minuta prvog dijela baca ozljeda napadača Denija Jurića koji je uganuo skočni zglob, a zamijenio ga je L.Celić. Narančasti su cijelo poluvrijeme igrali na polovici protivnika te je u 42′ minuti Prince iskoristio grešku obrane i povisio vodstvo na 2:0.

Drugo poluvrijeme je nastavljeno bez promjena u sastavu, a odmah u 46′ minuti Gabrić smanjuje rezultat na 2:1. Cijelo drugo poluvrijeme praktički se odvijalo na sredini terena, uz kontre i polukontre s jedne i s druge strane. U 74′ minuti svjedočili smo spektakularnom pogotku Princea koji je sa sredine terena, preciznim udarcem prebacio golmana Vukića i povisio vodstvo na 3:1.

HNK Šibenik 2019.