ADRIATICKET NOVI PARTNER ZA PRODAJU I DISTRIBUCIJU ULAZNICA – HNK Šibenik

ADRIATICKET NOVI PARTNER ZA PRODAJU I DISTRIBUCIJU ULAZNICA

08/08/2020

HNK Šibenik & tvrtka Adriaticket potpisali su partnerski ugovor vezano za prodaju, distribuciju i izradu ulaznica. Dogovorena duljina suradnje je na dvije godine + opcija produženja na još jednu dodatnu godinu.

Doslovno preko noći, tj. od službenog kraja 2.HNL, morali smo zaboraviti na prodaju ulaznica kakva je bila do sada, te zbog brojača i zahtjeva 1.HNL preći na digitalni sustav prodaje ulaznica. Nužan je bio pronalazak partnera za tzv. “ticketing” te uređivanje i obnova kućica za prodaju karata na Zapadnoj tribini. U AdriaTicketu smo našli partnera koji nam je za naše potrebe omogućio korektnu i zadovoljavajuću ponudu. Ovim putem želim zahvaliti i čestitati gosp. Vladimiru na sklopljenoj suradnji i odnosu do sada. Također, drago mi je što su djelatnici kluba uz pomoć “Funcuta” obnovili zapuštene kućice za prodaju karata. – kratko je komentirao voditelj marketinga Franko Garma na novosklopljenoj suradnji.

Dodajmo da je sustav za prodaju ulaznica Adriaticket prisutan na hrvatskom tržištu od 2012. godine. U nepune četiri godine postojanja Adriaticket je izrastao u lidera u broju prodanih ulaznica na području Južne Hrvatske, a samim tim i nazaobilazno ishodište u kvalitetnoj organizaciji događaja.

Danas broje preko 200 stalnih partnera-organizatora te stotinjak uhodanih prodajnih mjesta. Prisutni su u svim bitnim klubskim prostorima, sportskim arenama i koncertnim dvoranama.

Nadamo se dugoj i dobroj suradnji ~ AdriaTicket!

HNK Šibenik 2019.