Select Page

Na igralištu Sportskog centra Ljubica u Crnici nogometaši Šibenika odigrali su drugu prijateljsku, pripremnu utakmicu. Ugostili su trećeligaša Hrvace i upisali pobjedu rezultatom 3:1. Dvostruki strijelac bio je Luka Celić, dok je prvi gol u šibenskom dresu postigao Deni Jurić.

U vrlo ranoj fazi utakmice Šibenik je poveo, već u četvrtoj minuti: Celić je sjajno izveo slobodan udarac, vratar gostiju Vugdelija bio je nemoćan. Raspoloženi Celić sudjelovao je i kod drugog gola, ovog puta u ulozi asistenta: ubacio je s desne strane, lopta je ispala vratara gostiju, a na pravom je mjestu Deni Jurić koji je šalje u mrežu, s otprilike pet –šest metara.

Hrvace prave prijetnje prema golu nisu imale u prvih 45 minuta, ali do pogotka su došli u 80. minuti preko Stefanovića i to nakon što je domaći strateg Rendulić promijenio gotovo kompletnu momčad. A prije smanjenja gostiju Celić se još jednom upisao u strijelce, prošao je nekoliko igrača u kaznenom prostoru gostiju i onda lijepo naciljao suprotan kut u 59. minuti.

Priliku su u drugom dijelu dobili i mladi domaći igra Niko Rak, B. Šupe, Bolanča i Vukšić. Zbog lakših ozljeda nisu nastupili Nikola Rak, Marko Bulat i Doni Grdić, Josip Maleš, kao i Martin Vukorepa koji je još na oporavku.

ŠIBENIK: Rogić (od 46. Labrović), Pajić (od 46. Vukšić), Mršulja (od 60. B. Barišić), Pandža (od 60. Bilić), Anočić (od 70. Bolanča), Ćurić (od 60. Niko Rak), Španja (od 80. B. Šupe), Kordić (od 46. Prince), Celić, Sahiti, Jurić (od 46. Laća). Trener: Krunoslav Rendulić.