SILVIO ANOČIĆ NOVI JE IGRAČ ŠIBENIKA! – HNK Šibenik

SILVIO ANOČIĆ NOVI JE IGRAČ ŠIBENIKA!

09/07/2020

Silvio Anočić novi je igrač Šibenika, 22-godišnji polivalentni osječanin potpisao je s Narančastima ugovor na dvije godine, a stigao je kao slobodan igrač istekom ugovora iz AS Roma.

Anočić je u Šibenik stigao prošlog tjedna, te je zadovoljio na probama.

– Sretan sam zbog povratka u Hrvatsku. Drago mi je što sam pristupio novom prvoligašu HNK Šibeniku, klubu sa velikom tradicijom i odličnim navijačima. Nadam se uspješnoj sezoni , mogu obećati da ću pružiti svoj maksimum za klub i da će navijači uživati skupa s nama igračima u novoj prvoligaškoj sezoni.- istaknuo je novi igrač Narančastih.

Sportski direktor Ivan Bulat kratko je izjavio o dolasku novog igrača:

– Drago mi je da nam se priključio Silvio radi se o igraču koji je jako talentiran i kao takvog ga je i velika Roma angažirala ali nažalost imao je problem sa ozljedom i nije pokazao sve ono šta on može. Odigrao je jednu sezonu u Cibaliji kao standardan igrač i uvjerio nas sa je ozljeda stvar prošlosti. Ja vjerujem da će nam Silvio donijeti kvalitetu vise u našoj igri i želim mu samo da bude zdrav i nadam se da ćemo zajedno ostvariti cilj. –

Karijeru je započeo u Osijeku, gdje potom iz mlađih kategorija radi značajan transfer u talijansku Seria A odnosno potpisuje za AS Romu. U vremenu provedenom u Romi nastupa za AS Roma UEFA U-19 i Romu Primaveru  u 67 utakmica te upisuje 6 pogodaka i 8 asistencija.

Sezonu 2019/20 provodi na posudbi u Cibaliji gdje u 14 utakmica upisuje 2 zgoditka i 1 asistenciju.

Silviu želimo dobrodošlicu te puno sreće i uspjeha u dresu Šibenika. 

HNK Šibenik 2019.