Select Page

Povratak u prvoligaško društvo proslavili smo na spektakularan, do sada nikad viđen način. Zajedničko slavlje igrača, stručnog stožera i navijača, uz veliku bakljadu na travnjaku i popratni program bili su – za pamćenje!

Veliki broj navijača stigao je na događaj koji je klub organizirao, uz podršku i produkciju Photo Studija 82. Sreća i ponos što se vraćamo u elitni rang domaćeg nogometa mogao se osjetiti kod sviju prisutnih na ovom događaju.

U trenucima dok je sunce zalazilo, točno kako je i bilo predviđeno, praćeno taktovima Šibenske balade, momčad je krenula iz svlačionice, predvođena Josipom Malešom i Markom Bulatom. Pale se tada i baklje na čitavom stadionu: oko samog igrališta, a na travnjaku svijetli ŠF, oznaka naših navijača koji ove godine slave svoj 37. rođendan.

Cijeli video s proslave pogledajte ovdje.

U pratnji seniora i stručnog stožera su i najmlađi članovi naše Škole nogometa koji nisu stigli praznih ruku. Donijeli su tortu za navijače.

Uz hitove, šibenske, navijačke koje je birao DJ Mika, na travnjaku je trajala fešta igrača i navijača. Pjevalo se, veselilo, otvorio se i slavljenički šampanjac, a mobitelima su se bilježili kadrovi nezaboravne šibenske noći na Šubićevcu.

– Kad vidim sve ovo što se događa srce mi je ogromno. Emocije su mi pomiješane jer nismo to mogli na pravi način to ostvarit, ali sam ipak zadovoljan i sretan što možemo sa svojim navijačima donekle podijeliti ovo veselje ulaska u Prvu ligu nakon dugo vremena – rekao je Ivan Bulat, koordinator za sportska pitanja u našem klubu.

Photo & Video: Photo Studio 82, Milan Balaban i Nino Stojić