Select Page

Na našem stadionu u tijeku su radovi na poboljšavaju i uljepšavanju infrastrukture. Do finala Kupa, odnosno povratničke sezone u Prvu HNL, zasjat će u punom sjaju.

Na zapadnoj tribini maknuta je ograda, kako bi se i tu, ali i na istočnoj tribini, mogle postaviti dodatne stolice. Bit će, naravno, numerirane, a ograda će na zapadnoj tribini biti manja nego dosadašnja.

Stižu i nove klupe za rezervne igrače i suce, nove stolice bit će postavljene i u VIP loži na zapadnoj tribini. Bolji dani stižu i za reflektore, pojačat će se jačina svjetla, a prebojat će se i rasvjetni stupovi. U funkciju će i brojači karata, koji su ranije montirani.

Uređuje se i vanjski zid stadiona sa zapadne strane. Funcuti su ga obojali u narančasto, a i dalje rade na konačnom uređenju tog dijela.

„Riječ je o radovima koje financiraju Javna ustanova Športski objekti Šibenik, Grad Šibenik, te Hrvatski nogometni savez uz potporu kluba. Poboljšavaju se uvjeti, odnosno komfor gledatelja, kako za finale Hrvatskog nogometnog Kupa, tako i za prvoligaške utakmice koje nas čekaju. Vjerujem da će ulaganja u poboljšanja rezultirati i većim brojem gledatelja na našim utakmicama“, kaže Jure Zoričić, predsjednik Uprave našeg kluba.