Select Page

Ove subote kreće proljetni dio sezone II. HNL u koji ulazimo s vodeće pozicije i sa željom i vjerom da ćemo tamo i ostati nakon zadnjeg odigranog kola. Prvi protivnik na putu prema višem rangu je Rudeš.

„Nama je svaka utakmica u početku prvenstva derbi pogotovo što ćemo s ovim pokušati prva tri-četiri kola riješiti sve i otići na veću bodovnu razliku. Mi smo ove cijele pripreme bili fokusirani na tih prvih par kola, dobro smo radili i trenirali i cijela svlačionica čeka sutrašnju utakmicu“, kaže Nikola Rak, naš krilni napadač.

U najavi utakmice Rak još naglašava: „Potrudit ćemo se ovu polusezonu pred navijačima, za koje se nadamo da će ih biti u što većem broju, nastaviti taj pozitivan niz tih domaćih pobjeda, jer nam je lakše igrati uz njihovu podršku. Vjerujemo da je došlo vrijeme da se pripremimo za prvoligaški nogomet. Opet je na nama da ostavimo srce na terenu i uzmemo ta tri boda“.

Trener Krunoslav Rendulić ističe: „U goste stiže kvalitetan protivnik koji se dodatno ekipirao, sad je jača i kompletnija ekipa nego što je bila jesenas. Igramo kući i naš cilj je pobjeda“.

Kao što smo ranije tijekom tjedna objavili, dio prihoda od ulaznica donirat ćemo za našeg velikog navijača Franka Sulji, koji boluje od multiple skleroze.

Utakmica Šibenik – Rudeš igra se ove subote na Šubićevcu s početkom u 13 sati, uz prijenos na HNTV.

– DignimoCiliGrad! Izgovora nema, Šibenik i Franko te trebaju!