Slijedi gostovanje u Zmijavcima – HNK Šibenik

Slijedi gostovanje u Zmijavcima

09/11/2019

U 13. prvenstvenom kolu naša će momčad ove nedjelje gostovati kod novog drugoligaša Croatije.

Susret je najavio naš vezni igrač Branimir Barišić: „Atmosfera u svlačionici je super. Željno iščekujemo sutrašnju utakmicu jer je sutra jedno od najtežih gostovanja. Croatia je dalmatinska ekipa koja teži nadigravanju, imaju dosta školovanih igrača, a dodatan će im motiv biti i to što igraju protiv najbolje momčadi lige. Čeka nas zanimljiva utakmica.“

Trener Krunoslav Rendulić istaknuo je kako neće biti Pandže zbog tri žuta kartona, a da bi trebao zaigrati Kukec koji je tijekom tjedna bio bolestan.

„Bez obzira što su novak u ligi, već dugi niz godina igraju zajedno, uz, naravno, nadogradnju svake godine. I u pripremnoj utakmici koju smo igrali protiv njih vidjeli smo da su dobra ekipa, da teže nadigravanju, da u tom dijelu zaista su jako dobri. Plus domaći teren, plus publika koja će sigurno doći u velikom broju, plus mi koji smo lideri prvenstva, to će za njih sigurno biti veliki motiv. Na nama je da odigramo kvalitetno, da odgovorimo na taj izazov, da nastavimo tamo gdje smo stali“, kazao je Rendulić.

Utakmica Croatia – Šibenik igra se u Zmijavcima ove nedjelje s početkom u 13:30 sati, a prijenos utakmice bit će na Youtube kanalu Croatije.

HNK Šibenik 2019.