Sutra po četvrtfinale Kupa – HNK Šibenik

Sutra po četvrtfinale Kupa

29/10/2019

Dvostruki program je pred našom momčadi i ovog tjedna. Prva od te dvije utakmice na rasporedu je sutra kad ćemo na Šubićevcu u osmini finala Kupa ugostiti Belišće.

Na gol će protiv momčadi iz Slavonije stati Lovre Rogić: „Nismo imali puno vremena za analizu, ovo što smo analizirali svodi se na to da oni imaju isti stil igre kao i Slavonija iz Požege. Mi gledamo većinom sebe i kako ćemo mi izgledati na terenu. Nema podcjenjivanja. Respektiramo svog protivnika, ali igramo na svom terenu, pred svojom publikom i idemo po naš cilj, a to je prolazak u četvrtfinale“.

Trener je najavio promjene u sastavu: „Za mene su svi igrači jednako tretirani i svi su članovi prve ekipe. Nažalost, mogu od početka staviti samo 11 igrača, ne 15 ili 16. Svi oni koji su manje participirali, koji nemaju dovoljnu minutažu sutra će igrati, a oni koji su iznijeli malo veći teret do sada oni će malo odmoriti. S tim da je iznimka Kukec koji je bolestan i koji uopće neće biti u zapisniku. Bit će rotacija, igrat će i Bilić, Celić, Barišić, Pranjić, Antunović, …“.

O protivniku Rendulić kaže: „Prikupio sam informacije od mojih kolega koji su treneri u Trećoj ligi. Dosta toga znamo, naravno da nije isto kao kad ih vidiš i doživiš uživo, ali moram prije svega reći da zaslužuju respekt. To svakako. Po snazi su otprilike kao Slavonija iz Požege, ekipa koja teži nadigravanju, voli igrati. Mi svoj cilj znamo, stisnut ćemo kao i do sada visoko, nadam se da ćemo to bezbolno proći.“

Šibenik i Belišće igraju na Šubićevcu sutra (srijeda) s početkom u 14 sati.

HNK Šibenik 2019.